Podeli vest

Prenosi se da se u poruci navodi kako su bombe već postavljene i da je ovo samo nastavak dojava o bombama na mnogim lokacijama u Beogradu

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

mejl
Foto: Pixabay

Portal Telegraf.rs objavio je danas da je na njegovu imejl adresu stigla poruka u kojoj nepoznata osoba navodi da “neće stajati skrštenih ruku dok Rusija kolje narod i uništava zemlju”, kao i da će minirati veliki broj zgrada i institucija u Beogradu.

Prenosi se da se u poruci navodi kako su bombe već postavljene i da je ovo samo nastavak dojava o bombama na mnogim lokacijama u Beogradu.

“Nećemo stajati skrštenih ruku dok Rusija kolje moj narod i uništava moju zemlju. Srbi su saučesnici u uništavanju moje zemlje i zato smo se udružili sa Albancima da miniramo sledeće lokacije u Beogradu” stoji u poruci.

Sledi spisak lokacija: Muzej “Zepter”;Beogradski zoološki vrt; Nebojša kula; Narodni muzej; Muzej istorije Jugoslavije;Tržni centri “Rajićeva”, “Stadion”, “Karaburma”; “Ada Mol ” BIG Rakovica ” Banjica, “Beo tržni centar”,Kineski tržni centar, Studenstski domovi „Karaburma”, „Patris Lumumba“, „Mika Mitrović“; Vojna akademija, Predsednikova kuća.

Na spisku su i beloruska, ruska i kineska ambasad; dokovi kod Ade Ciganlije;; Stadion “Rajko Mitić”;FK Obilić;Stadion FK Voždovac;Olimp;Stadion Omladinaca FK Crvena Zvezda;Pančevački most ;Most Mihajla Pupina; Brankov most; Most na Adi; Novi železnički most; Železnička stanica Novi Beograd; Aerodrom Beograd ; Stara Železnička stanica Beograd; Železnička stanica Dunav; Poslovnice Er Srbije; Poslovnice Turkish erlajnsa.

U poruci koju prenosi Telegraf rs. stoji i “stavili smo bombe u automobile i u nekoliko aviona” i na kraju: “trovali smo i vodu iz beogradske česme”


bilten logo
RIVELKOM-reklama

POSLEDNJE VESTI: