Podeli vest

Lista Ujedinjeni za pobedu Srbije zalagaće se za povratak pravde, poručila je Marinika Tepić. Treći na listi ove koalicije Miroslav Aleksić poslao je poruku da je Srbija jaka koliko je jak srpski seljak

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

Ujedinjeni za pobedu Srbije
Foto: Arhiva

Nosilac liste Ujedinjeni za pobedu Srbije Marinika Tepić rekla je da se lista čiji je nosilac zalaže za povratak pravde, a to, kako je navela, podrazumeva “da svi koji su se ogrešili o Zakon krivično odgovaraju, da oni koji su se ogrešili o ljude budu lustrirani, da se sprovede pravi Zakon o poreklu imovine”.

Treći na listi “Ujedinjeni za pobedu Srbije” i potpredsednik Narodne stranke Miroslav Aleksić u Mramorcu kod Smederevske Palanke je rekao da je Srbija jaka onoliko koliko je jak srpski seljak.

Prema njegovim rečima poslednji je trenutak da država pomogne poljoprivrednicima, koje je, kako je rekao „odlazeća vlast u poslednjih 10 godina prepustila samima sebi”.

Dodao je da je dodatni problem to što poljoprivrednici u Srbiji plaćaju najskuplje gorivo u Evropi i ne mogu da dođu do veštačkog đubriva neophodnog za proizvodnju.

Kao probleme je naveo i smanjenje subvencija poljoprivrednim proizvođačima, neizvesnost cena njihovih proizvoda u budućnosti, kao i nedostatak adekvatne protivgradne zaštite.


bilten logo

POSLEDNJE VESTI: