Podeli vest

Vršilac dužnosti direktora dečje klinike u Tiršovoj Siniša Dučić, izjavio je jutros da je devojčica, primljena nakon pucnjave u osnovnoj školi “Vladislav Ribnikar”, u kritičnom stanju i vitalno ugrožena, a dvojica primljenih dečaka su stabilno i za nekoliko dana se očekuje da budu pušteni na kućno lečenje.

Autor : Bilten.rs , Izvor : tANJUG

FOTO TANJUG/ SAVA RADOVANOVIĆ

“Devojčica koja je juče operisana hitno zbog povreda glave je vitalno ugrožena, u kritičnom stanju i na intenzivnoj nezi. Lekari rade sve da je održe u životu ali joj je jako teško opšte stanje i vitalno je ugrožena”, rekao je Dučić novinarima Tanjuga i RTS-a.

On je kazao da su dva dečaka sa prostrelnim ranama donjih ekstremiteta stabilno, primaju antiobiotsku terapiju i dodao da se može reći da su dečaci lakši pacijenti, odnosno imaju lakše telesne povrede.

Dečaci, prema Dučićevim rečima, moraju da prime parentralnu antibiotsku terapiju i verovatno će vrlo brzo, za dva-tri dana, biti pušteni kući. “Roditelji su posetili dečake, naš psiholog je od početka uključen.

Oni imaju i komunikaciju sa roditeljima preko telefona”, rekao je v.d. direktora klinike u Tiršovoj. On je rekao da je operacija devojčice bila izuzetno teška, jer se radi o teškim povredama mozga, vitalno je ugrožena i nalazi se na intenzivnoj nezi.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: