Podeli vest

Bivši predsednik SAD i republikanski kandidat na predstojećim predsedničkim izborima, Donald Tramp, prodaje verziju Bibilije “Neka Bog blagoslovi Ameriku”, dok se suočava s finansijskom krizom.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

Tanjug/AP Photo/Patrick Semansky, File

Tramp je u utorak na svojoj platformi Truth Social pozvao pristalice da kupe ovu verziju Bibilije, budući da bivši predsednik na svaki miting na binu izlazi uz pesmu “Neka Bog blagoslovi Ameriku”, kantri pevača Lija Grinvuda, javlja AP.

“Srećna Sveta nedelja! Naterajmo Ameriku da se ponovo moli. Dok idemo ka Velikom petka i Uskrsu, ohrabrujem vas da nabavite primerak “Neka Bog blagoslovi Ameriku”, napisao je Tramp, usmeravajući svoje pristalice na veb stranicu na kojoj se knjiga prodaje za 59,99 dolara.

Kako navodi AP, najava prodaje dolazi usled Trampove finansijske krize dok se bori protiv četiri krivične optužnice zajedno sa nizom građanskih optužbi. Žalbeni sud u Njujorku je u ponedeljak pristao da odloži naplatu više od 454 miliona dolara koje duguje bivši predsednik nakon presude o građanskoj prevari, ako uloži 175 miliona dolara u roku od 10 dana.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: