Podeli vest

Bivši predsednik Amerike Donald Tramp rekao je danas da će ga uoči izricanja presude sledećeg meseca intervjuisati službenik za nadzor uslovne slobode.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

Foto: Tanjug/AP Photo/Alex Brandon, File

“Zapravo ću razgovarati sa službenikom za nadzor uslovne slobode nakon moje ‘nameštene osude'” rekao je Tramp, prenosi Rojters.

Porota Okružnog suda na Menhetnu proglasila je 31. maja Trampa krivim za falsifikovanje poslovnih dokumenata kako bi prikrio isplate porno glumici Stormi Danijels uoči izbora 2016. godine, koja tvrdi da je bila u vezi sa njim.

“Izveštaj službenika za nadzor uslovne slobode ima za cilj da pruži sudiji za izricanje kazne holistički pogled na životne okolnosti i prošlost optuženog kako bi se utvrdilo da li je kazna prikladna”, rekao je advokat odbrane Dankan Levin.

Preporuka službenika je samo jedan od faktora koji sudije uzimaju u obzir pri određivanju kazne za krivična dela. Tužioci i branioci takođe predlažu kaznu.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI:

SUTRA JE SPASOVDAN

Srpska pravoslavna crkva (SPC) i vernici sutra slave praznik Vaznesenja Gospodnjeg, Spasovdan, kojim se obeležava 40. dan nakon Vaskrsa kada…