Podeli vest

Mihajlović je ocenila da će vlada biti izložena političkim pritiscima i dodala kako se zbog toga zalaže za jaku i autoritativnu vladu koja će svim građanima pružiti sigurnost.

Autor : Bilten.rs , Izvor :

mihajlović
FOTO TANJUG/ JADRANKA ILIC/ARHIVA

Potpredsednica Vlade Zorana Mihajlović izjavila je danas da je važno da mandatar za sastav nove vlade bude iz Srpske napredne stranke, s obzirom na to da je ta partija osvojila najviše glasova na izborima i da je pred budućom vladom veliki broj izazova koje će morati da prevaziđe, kako bi nastavila da obezbeđuje energetsku i finansijsku stabilnost.

„Nismo imali bilo kakve konkretne razgovore o resorima ili imenima, osim što je predsednik Aleksandar Vučić rekao ko su kandidati za mandatara i mislim da ćemo u narednih desetak dana znati konkretnije. Ja sam u energetici više od 30 godina, to je moja struka, imam dovoljno staža i znanja u ovoj oblasti, ali videćemo da li sam potrebna u ovom resoru ili ne“, rekla je ona gostujućio na televiziji Juronjuz.

Ona je ocenila da će vlada biti izložena političkim pritiscima i dodala kako se zbog toga zalaže za jaku i autoritativnu vladu koja će svim građanima pružiti sigurnost.

“Moramo da nađemo balans i da vodimo računa o stabilnosti i bezbednosti države, i da istovremeno zaštitimo one koji neće moći da se snađu“, izjavila je Mihajlović, saopštilo je resorno ministarstvo.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


www.VRACARRESORT.com

POSLEDNJE VESTI: