Podeli vest

Svi mogu potencijalno varati supružnike, no svaki od polova može imati drugačije motive i raditi to iz drugih pobuda. Nekoliko je razloga zbog kojih žene varaju, čak i ako su u dobrim odnosima sa suprugom.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Bilten.rs

Foto: Pixabay

Nekoliko je razloga za prevaru kod žene, iako se naoko čini da je brak sasvim u redu. U principu, postoje tri ključna razloga za to.

Oseća da mu nije prioritet

Žena oseća da partneru nije bitna, se smatra da suprug zapravo nikada ili retko razmišlja o njoj. Ako u tom stanju upozna nekoga ko će joj pokazivati sklonost, moglo bi doći do prevare. Da oseća povezanost i sklad u braku, do toga ne bi došlo.

Nauka kaže da je povišen nivo estrogena povezan s osećajem unutrašnje sreće, a kad je zaljubljena, te kad ženi neko pokazuje sklonost, nivo tog hormona se podiže.

Oseća da njen partner ne uživa u njenom društvu

Čini joj se da je ne želi niti voli ni u spavaćoj sobi ni izvan nje. Zatim se pojavi neko s kim se oseća super te se njemu sviđaju njeni brojni kvaliteti. Postane očito da je željena na način na koji nije dugo osetila od svog supruga.

Čini se da će žena prevariti ako je sretna na emotivnom nivou s nekim, dok muškarac više ceni vizuelni podražaj. Ženi je, naime, bitnije da se oseća poželjnom nego što je to muškarcu.

Kada je reč o neintimnim aspektima žene, ako muškarac ceni njenu duhovnu stranu ili pamet, to može potaknuti u njoj jačinu osećaja prema muškarcu.

Ona partnera poznaje, no ne i on nju

Ako nedostaje kvalitetnog razgovora te suprug za nju ne pokazuje interes u smislu da ga zanima njena intima i šta je uzbuđuje, moguće da će se osećati emocionalno nepovezano s njim.

Ako tada dođe neki muškarac kojeg to zanima, moguće da će prevariti supruga.

Mogao bi je na to podstaći osećaj duboke povezanosti. Istraživanja pokazuju da će žene koje se duboko povežu, bilo s drugom ženom ili muškarcem, povećati nivo estrogena, piše Your Tango, prenosi Dnevni avaz.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


www.VRACARRESORT.com

POSLEDNJE VESTI:

POGLEDAJTE JOŠ