Podeli vest

Na sednici Nastavničkog veća Tehničke škole u Trsteniku, jednoglasno je danas usvojen predlog da zbog incidenta sa nastavnicom engleskog jezika, dvojica učenika budu isključena iz škole, dok je treći učenik podneo zahtev i sam se ispisao.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

tehnička škola trstenik
Foto: Bilten,rs

Predlog člana Nastavničkog veća da se izglasa isključenje iz škole za dvojicu ucenika, jednoglasno je usvojen od strane svih članova Nastavnickog veća, saopštio je Kolektiv Tehnicke škole Trstenik.

Navedeno je da je sednica održana povodom fizičkog, psihičkog i digitalnog nasilja nad njihovom koleginicom, i da je jedna od tačka bila izjašnjavanje o tom incidentu.

Prošle nedelje pojavio se na društvenim mrežama snimak na kojem se vidi kako učenici maltretiraju profesorku Tehničke škole u Trsteniku, izmiču joj stolicu i smeju se tome.

Ministar prosvete Branko Ružic izjavio je danas i ranije da očekuje da će sva tri učenika iz Trstenika, koji su izmakli stolicu nastavnici i sve to snimali mobilnim telefonom, biti kažnjeni najstrožom kaznom – isključenjem iz škole.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: