Podeli vest

Bivši američki predsednik Donald Tramp izjavio je da je biti glavnokomandujući “previše bolno za porodicu” i da zbog toga njegova kćerka i zet Ivanka Tramp i Džared Kušner neće imati uloge u mogućoj budućoj predsedničkoj administraciji.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

Tanjug/AP Photo/Marta Lavandier

Trampa (77) je voditelj Foks njuza Bret Bajer pitao da li bi želeo da Ivanka Tramp i Džared Kušner ponovo budu pored njega u Beloj kući ako bi pobedio na predsedničkim izborima 2024, na šta je bivši predsednik odgovorio: “Ne”.

Tramp je rekao da je njegova porodica prošla “kroz pakao” od kada je odlučio da se kandiduje za predsednika i da nikome na svetu u istoriji nije bilo poslato više sudskih poziva, preneo je “Njujork post”.

“Niko nije prošao kroz ono što je prošla moja porodica. Ivanka je imala zaista uspešnu liniju odeće, mislim, zaradila je bogatstvo. Kada sam ovo uradio, ona ju je zatvorila”, naveo je Tramp o odluci svoje 41-godišnje kćerke da ugasi svoj istoimeni brend odeće u julu 2018. godine, dok je radila kao savetnica Bele kuće.

Ivanka Tramp je u novembru 2022. objavila da neće igrati nikakvu ulogu u predsedničkoj kampanji svog oca 2024. i preskočila je početak Trampove kampanje na imanju Mar-a-Lago.

“Volim svog oca mnogo. Ovoga puta biram da dam prednost svojoj maloj deci i privatnom životu koji stvaramo kao porodica. Ne planiram da se bavim politikom”, rekla je Ivanka Tramp. Kušner, koji je isto savetovao Trampa u Beloj kući, navodno takođe nije pokazao interesovanje za povratak na tu funkciju.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: