Podeli vest

Osnovno javno tužilaštvo u Lazarevcu formiralo je predmet radi provere da li su fudbalski klubovi Kolubara iz Lazarevca, Spartak iz Subotice i Mladost iz Novog Sada učinili krivično delo dogovaranje ishoda takmičenja u Superligi Srbije.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

fudbal
Foto: Pixabay

Disciplinska komisija FSS kaznila je pre dva dana Kolubaru oduzimanjem devet bodova u Superligi Srbije, zbog ugrožavanja integriteta takmičenja.

Sa po tri miliona dinara kažnjeni su Spartak i Mladost. Prethodno je prijavu FSS-u podnela Evropska fudbalska unija (UEFA), zbog sumnjivih ishoda mečeva SLS Mladost – Kolubara i Kolubara – Spartak.

“U pravcu utvrđivanja svih činjenica i provera verovatnosti navoda iznetih u sredstvima javnog informisanja, tužilaštvo je zahtevalo prukupljanje potrebnih obaveštenja radi preduzimanja svih mera i radnji u cilju otkrivanja krivičnog dela i učinioca”, rekla je za Tanjug portparol tog tužilaštva Jelena Živojinović.

Nakon prikupljenih potrebnih obaveštenja i ocene svih prikupljenih dokaza Osnovno javno tužilaštvo u Lazarevcu će o daljem toku postupka obavestiti javnost.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


www.VRACARRESORT.com

POSLEDNJE VESTI:

POGLEDAJTE JOŠ