Podeli vest

Javna rasprava biće održana i u Nišu i Kosovskoj Mitrovici.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

mladi
FOTO TANJUG/ MINISTARSTVO OMLADINE I SPORTA/ Aleksa Rakocevic

U Beogradu je danas održana javna rasprava o Predlogu strategije za mlade u Republici Srbiji za period od 2022. do 2030. godine.

Posle prethodno održane tri javne rasprave u Novom Pazaru, Užicu i Novom Sadu, u Beogradu smo diskutovali sa mladima, saslušali njihove predloge i sugestije o ovoj veoma važnoj temi i zajedno smo načinili još jedan korak ka stvaranju nove Strategije za mlade, saopštilo je Ministarstvo omladine i sporta.

Veoma je važno da u direktnoj komunikaciji sa mladima zajedno dođemo do najboljih odluka koje su, pre svega, u njihovom interesu.

Cilj je da kroz javne rasprave, kojima je prethodio jednogodišnji širok i transparentan proces konsultacija, koji se odvijao kako onlajn, tako i kroz direktne susrete sa mladima i onima koji rade sa mladima, ispunimo širok konsultativni proces sa svim zainteresovanim stranama, navodi Ministarstvo.

Na dosadašnjim javnim raspravama, mladi su se veoma aktivno uključili u dijalog o Predlogu strategije za mlade, a tako je bilo i u Beogradu.

“Mladi iz našeg glavnog grada su svojim idejama i predlozima dali lični pečat ovom važnom strateškom dokumentu, čime smo još bliže novoj Strategiji za mlade koju ćemo zajedno sprovoditi, kao što smo je zajedno i kreirali”, saopštilo je Ministarstvo omladine i sporta.

Javna rasprava biće održana i u Nišu i Kosovskoj Mitrovici.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


www.VRACARRESORT.com

POSLEDNJE VESTI: