Podeli vest

U okviru kampanje “Kad pijem ne vozim” Upravi saobraćajne policije u Apatinu donirano je 20 alkometara najnovije generacije. Akcija se sprovodi već 17 godina uz podršku Ministarstva unutrašnjih poslova i Agencije za bezbednost saobraćaja sa ciljem da promoviše odgovorno ponašanje u saobraćaju, a alkometre je donirala Apatinska pivara.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

FOTO TANJUG/ SINIŠA KOPUNOVIĆ

Načelnik Uprave saobraćajne policije u Apatinu Slaviša Lakićević rekao je da je kampanja “Kad pijem ne vozim” sa najdužom tradicijom u kojoj Uprava saobraćajne policije učestvuje. “Uveren sam da su naše zajedničke aktivnosti uticale na naše građane da shvate značaj odgovorne konzumacije, odnosno da je neprihvatljivo upravljati vozilom nakon konzumiranja alkohola i na taj način ugroziti i sebe i druge učesnike u saobraćaju”, rekao je Lakićević.

On je naglasio da će Ministarstvo unutrašnjih poslova i Uprava saobraćajne policije u narednom periodu uložiti maksimalne napore da nam putevi budu što bezbedniji, a ogroman korak ka tom cilju je da se iz saobraćaja isključi što više vozača koji upravljaju vozilom pod dejstvom alkohola.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: