Podeli vest

Kod restorana “Dom” u Ovčar Banji danas su se dogodile dve saobraćajne nezgode, u kojima je povređeno pet lica, koja su kolima Hitne pomoći prevezena u Opštu bolnicu u Čačku.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

mup
Foto: Shutterstock

“Na UPS Opšte bolnice primljeno je pet osoba, svi stabilnih vitalnih parametara”, potvrdili su iz PR službe čačanske Opšte bolnice.

Kako su naveli, dve muške osobe bile su u putničkom automobilu koje je sletelo sa puta, jedan muškarac je pušten na dalje kućno lečenje lakih telesnih povreda, a za drugog pacijenta dijagnostika je još u toku.

Tri ženske osobe koje su bile u automobilu koji je udario u kamion imale su lakše telesne povrede i puštene su na kućno lečenje.

Na magistralnom putu u Ovčarsko-kablarskoj klisuri bilo je dužih zadržavanja iu jednom trenutku je zbog udesa formirana kolona duga do pet kilometara.

U Policijskoj upravi u Čačku Tanjugu je ranije potvrđeno da je u saobraćajnoj nesreći u mestu Međuvršje, u Ovčarsko-kablarskoj klisuri, povređeno je pet osoba.

U sudaru su, kako je navedeno, učestvovala dva putnička i jedno teretno vozilo, a povređeni su zbrinuti u čačansku bolnicu.

Na toj deonici puta kratko je bio zastoj, ali se sada saobraćaj odvija normalno.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: