Biće teško. Ali zaštita ugroženih – i radnih mesta, hipoteka i računa – biće nam na prvom mestu dok radimo na vraćanju stabilnosti, poverenja i dugoročnog rasta, napisao je Hant na Tviteru, preneo je Rojters.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

britanija
Foto: Shutterstock

Džeremi Hant, koga je novi premijer Velike Britanije Riši Sunak ponovo imenovao danas za britanskog ministra finansija, rekao je da će vlada raditi na vraćanju stabilnosti, poverenja i dugoročnog rasta, priznajući da je pred Britanijom težak period.

“Biće teško. Ali zaštita ugroženih – i radnih mesta, hipoteka i računa – biće nam na prvom mestu dok radimo na vraćanju stabilnosti, poverenja i dugoročnog rasta”, napisao je Hant na Tviteru, preneo je Rojters.

Sunak je ponovo imenovao i Džejmsa Kleverlija za britanskog ministra inostranih poslova, saopštila je danas kancelarija britanskog premijera.

Kancelarija je navela i da je Sunak ponovo imenovao Bena Volasa za britanskog ministra odbrane, dok je britanskog poslanika Dominika Raba imenovao za zamenika premijera i ministra pravde, tako da on ponovo obavlja dužnosti koje je obavljao godinu dana do septembra, anvela je agencija.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: