Podeli vest

U saopštenju je UEFA navela da je nekoliko hiljada navijača Liverpula pre početka meča napravilo redove jer su pokušali da uđu sa falsifikovanim ulaznicama

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

uefa
Foto: Shutterstock

Nakon utakmice u finalu Lige šampiona u kojoj je u Parizu Real sinoć pobedio Liverpul, a povodom incidenata i kašnjenja meča oglasila se UEFA.

U saopštenju je UEFA navela da je nekoliko hiljada navijača Liverpula pre početka meča napravilo redove jer su pokušali da uđu sa falsifikovanim ulaznicama.

Kako se dodaje, zbog toga je početak kasnio, kako bi se omogućilo onima koji imaju ulaznice da uđu na stadion.

“Nakon toga je situacija izmicala kontroli, pa je policija bila primorana da upotrebi biber-sprej i da ih nasilno udaljava sa stadiona. UEFA saoseća sa onima koje su ovi događaji pogodili i pokrenuli smo istragu sa francuskom policijom i fudbalskim savezom Francuske”, navodi se u saopštenju.

Početak finalne utakmice Lige šampiona između Liverpula i Real Madrida u Parizu pomeren je sinoć za 21.30 iz bezbednosnih razloga, saopštili su organizatori.

Kako su preneli pojedini mediji, veliki problem se pojavio sa ulaskom navijača Liverpula na tribine.

Sudeći po snimcima na društvenim mrežama ispred stadiona je u jednom trenutku došlo do manjih nereda kada je grupa navijača počela nekontrolisano da trči prema ulazima na tribine.

Desetine hiljada navijača Liverpula i Reala preplavile su sinoć ulice Pariza.


bilten logo

www.VRACARRESORT.com

POSLEDNJE VESTI: