Fudbalski savez Srbije (FSS) saopštio je danas navijačima naše reprezentacije da je dobio od Evropske fudbalske unije (UEFA) uputstva da će na večerašnjoj utakmici između “orlova” i Engleske u Gelzenkirhenu biti dozvoljeno unošenje isključivo zvaničnih zastava Republike Srbije i FSS i da drugi baneri, zastave ili transperenti neće moći da se unesu na stadion.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

uefa
Foto: Shutterstock

“Fudbalski savez Srbije obaveštava sve naše navijače da će na večerašnjoj utakmici između Srbije i Engleske u Gelzenkirhenu isključivo biti dozvoljeno unošenje zvaničnih zastava Republike Srbije i Fudbalskog saveza Srbije. Drugi baneri, zastave ili transperenti neće moći da se unesu na stadion”, stoji u saopštenju na sajtu FSS.

Odluka UEFA je došla samo dan pošto su navijači Albanije na utakmici protiv Italije masovno nosili zastave takozvane Velike Albanije, zastave terorističke tzv. OVK i dolazili na utakmicu u uniformama te terorističke organizacije.

Nijedna sporna zastava nije oduzeta Albancima, niti je bilo ko udaljen sa utakmice zbog toga.

Na sajtu FSS je objavljeno i uputstvo za sve navijače Srbije koji dolaze na utakmicu, gde da dođu ukoliko žele organizovano na stadion, kao i molba da svi dođu ranije, pošto se kapije stadiona u Gelzenkirhenu otvaraju već u 18 časova.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: