Po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, policija je odredila zadržavanje od 48 sati A.R. (32), osumnjičenoj da je u osnovnoj školi na Novom Beogradu vređala, pretila i udarila nekoliko puta nastavnicu škole u koju ide njen sin.

Autor : Bilten.rs , Izvor :

HAPŠENJE
Foto: Pixabay ilustracija

Uhapšena će sutra biti saslušana u tužilaštvu zbog sumnje da je izvršila krivična dela zlostavljanje i mučenje i ugrožavanje sigurnosti, saopšteno je iz tog tužilaštva.

Ona se tereti da je 13. juna u osnovnoj školi na Novom Beogradu, nezadovoljna zaključenom ocenom svog sina, nastavnici pretila smrću, vređala je, počupala je za kosu i udarila nekoliko puta nanevši joj lake telesne povrede.

Oštećena je navela da joj je povređeno ljudsko dostojanstvo i da oseća strah za svoju bezbednost, a ovaj događaj je izazvao i uznemirenost građana, naročito zbog činjenice da se dogodio u osnovnoj školi.

“Svesni učestalosti napada na prosvetne radnike Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu će predlagati najstrože sankcije i na taj način uticati na bezbednost svih građana i očuvanje obrazovnih institucija” navedeno je iz tužilaštva.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: