Prema podacima Ujedinjenih za Srbiju izlaznost je veća od 60 odsto

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

ujedinjeni za pobedu
FOTO TANJUG/ STRAHINJA ACIMOVIC/

U sedište izbornog štaba koalicije “Ujedinjeni za pobedu Srbije”, nakon zatvaranja biračkih mesta, počeli su da pristižu predsednici i članovi stranaka i pokreta koji čine koaliciju, a prema prvim podacima iz ovog štaba, u Srbiji je izlaznost do sada veća od 60 odsto, dok za izlaznost na beogradskim izborima očekuju da će dostići republički prosek.

Kandidatkinja za poslanika Tatjana Manojlović rekla je da izbori u Srbiji i dalje traju, odnosno da stotine ljudi na brojnim biračkim mestima i dalje strpljivo čeka u redu da bi glasalo.

Ona tvrdi da nije bilo izbora na kojima je zabeleženo više nepravilnosti nego danas i da su njihovi kontrolori prijavili više od 1.000 nepravilnosti, na više od 1.000 biračkih mesta.

“Nakon detaljne analize donećemo odluku o našim daljim koracima”, kazala je Manojlović.

Prema ranijim očekivanjima, prve preliminarne rezultate iz izbornog štaba koalicije „Ujedninjeni za pobedu Srbije“ biće saopšteni nakon 21 sat.

U izbornom štabu, u beogradskom klubu “Fabrika” rezultate predsedničkih, parlamentarnih i lokalnih izbora zajedno će čekati kandidat za predsednika te koalicije Zdravko Ponoš, nosilac liste Marinika Tepić, kandidat za gradonačelnika Beograda Vladeta Janković, predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Ðilas.

Takođe, tu će biti i lider Pokreta slobodnih građana Pavle Grbović, kao i predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić, predstavnici Demokratske stranke DUVM – VMDK, Stranke Makedonaca Srbije, UŠ „Sloga“, Pokreta za preokret, Pokreta slobodna Srbija, Vlaške stranka.

U koaliciji očekuje dobre rezultate na parlamentarnim i beogradskim izborima, kao i drugi krug na predsedničkim izborima.


bilten logo
RIVELKOM-reklama

POSLEDNJE VESTI: