Podeli vest

Krloviću se sudilo u istom predmetu kao i Šariću, ali je pred kraj suđenja predmet protiv Krlovića razdvojen zbog njegovog zdravstvenog stanja.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

sud
Foto: Pixabay

Apelacioni sud u Beogradu ukinuo je prvostepenu presudu Andriji Krloviću, nekadašnjem advokatu Darka Šarića, a kojom je bio osuđen na četiri i po godine zatvora zbog pranja para.

Apelacioni sud je usvojio žalbe tužilaštva i Krlovićevog advokata, ukinuo prvostepenu presudu i vratio Višem sudu u Beogradu na ponovno suđenje, navodi se u presudu objavljenoj na sajtu suda.

Krloviću se sudilo u istom predmetu kao i Šariću, ali je pred kraj suđenja predmet protiv Krlovića razdvojen zbog njegovog zdravstvenog stanja.

Šariću je takođe nedavno Apelacioni sud ukinuo prvostepenu presudu zbog pranje para i vratio na ponovno suđenje.

U obrazloženju Apelacioni sud navodi da prvostepenom presudom nije potpuno rešen predmet optužbe, kao i da je izreka presude nerazumljiva, te je nejasno da li se Krlović sa ostalim članovima organizovane kriminalne grupe bavio neovlašćenom proizvodnjem i stavljanjem u prometnopojnih droga ili su se bavil vršenjem krivičnog dela pranje novca.

Takođe, prvostepeni sud u znatnoj meri protivreči u obrazloženju gde zaključuje da uloženi novac u preduzeće “Štampa sistem” potiče od prodaje droge, te da se radi o prljavom novcu koji pripada grupi koja se tada bavila proizvodnjom i prodajom droge.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


www.VRACARRESORT.com

POSLEDNJE VESTI: