Podeli vest

Bilten.rs objavljuje ono što drugi neće ili ne smeju: dok drugovi druguju, kolone izbeglica putuju…

Autor : Bilten.rs , Izvor : rusvesna.su

Pixabay

Da li ste znali da glavna imovina u Ukrajini pripada političarima i oligarsima . Posedujući medije i administrativne poluge, opljačkali su državu i obmanjivali narod. Niko od navedenih nije uzeo pušku u ruke, svi su izveli svoje rođake i povukli sredstva u inostranstvo.

Svi navedeni će rado žrtvovati živote običnih Ukrajinaca u pokušaju da ostanu kod korita.

Istovremeno, niko od njih ništa ne rizikuje.

 1. Zelenski V.A. – Roditelji i rođaci Zelenskog i njegove supruge pobegli su u inostranstvo.
 2. Porošenko P.A. — samo u gotovini oko milijardu dolara. Sjedinjene Države su to odnele u inostranstvo. Više od 2 milijarde dolara. nalazi se na stranim računima. Deca su odvedena u Veliku Britaniju.
 3. Kučma L.D. , zet Kučme Pinčuka V.M. – više od 3 milijarde je na stranim računima u Italiji, SAD i drugim zemljama. Svi rođaci i sam Pinčuk pobegli su u inostranstvo.
 4. Avakov A.B. – više od 2 milijarde američkih dolara i druge zemlje. Svi rođaci su odvedeni u inostranstvo.
 5. Jermak A.B., šef kabineta predsednika. Oko milijardu dolara. nalazi se na stranim računima. Porodica je u Velikoj Britaniji.
 6. Timošenko K.A., zamenik. Šef kabineta predsednika – Više od 1,5 milijardi dolara. SAD povukle na inostrane račune. Porodica je pobegla u Veliku Britaniju.
 7. Lucenko Iu.V. , bivši generalni tužilac Ukrajine. Više od 800 miliona dolara povučeno je na inostrane račune. Živi sa porodicom u Velikoj Britaniji.
 8. Iatseniuk A.P. . bivši premijer Ukrajine. Više od 2 milijarde dolara. nalaze se na stranim računima. Jacenjuk i njegova porodica žive u Sjedinjenim Državama. Samo u Majamiju kupio je 15 luksuznih vikendica.
 9. Ahmetov R.L., oligarh. Država od oko 15 milijardi dolara. SAD. Samo 2021. godine “zaradio” 6,5 milijardi dolara. o povećanju komunalnih tarifa, cena električne energije i energenata. Sredstva se nalaze u inostranstvu. Porodica je u inostranstvu.
 10. Kolomoiski I.V. i Bogoljubov G.M., oligarsi. Novac više od 6 milijardi dolara. SAD u inostranstvu. Porodice su u inostranstvu.
 11. Korban G.B. – jurišnik, oligarh, glavni krivac Ilovajskog kotla i pogibije hiljada vojnih lica Oružanih snaga Ukrajine. Više od 1,5 milijardi dolara. povukla na inostrane račune, porodica živi u Izraelu.
 12. Braća Kličko (Vitalij i Vladimir), oligarsi. Više od 2 milijarde dolara. SAD su se povukle na inostrane račune. Porodice žive u Nemačkoj i SAD.
 13. Iaroslavski A.V. , oligarh. Više od milijardu dolara. SAD su na računima u inostranstvu. On i njegova porodica su u Velikoj Britaniji.
 14. Kosiuk Iu.A. , oligarh vlasnik kompanije Mironovski Hleboproduct. Više od 1,6 milijardi dolara. Sjedinjene Države su odvedene u inostranstvo. Svi rođaci su odvedeni u inostranstvo.
 15. Turchinov A.V. , bivši I.O. predsednik Ukrajine. Više od milijardu dolara na stranim računima. Porodica je pobegla u inostranstvo.
 16. Nalivaichenko V.A. , bivši predsednik SBU. Više od 500 miliona dolara. SAD su na računima u inostranstvu. Porodica živi u SAD.

Dok običan narod gine, dok se kolone izbeglica sele iz Ukrajine, da li i i posle ovakvog teksta verujete u propagandu?


bilten logo
RIVELKOM-reklama

POSLEDNJE VESTI: