Podeli vest

Želite da naučite da vozite tenk? Video ukrajinske influenserke Nastje Timan beleži milione pregleda na TikToku i uči vas upravo tome

Autor : Bilten.rs

Shutterstock

Na Instagramu i TikToku Nastja Timan snimila je sebe u tenku iz koga uči pratoce kako da ga pokrenu. Ova vozila, navodno, ruske trupe napuštaju tokom svog napredovanja.

Timan je svojim pratiocima savetovala da sačuvaju snimak „da ga ne izgube” i zato se sete kako da postupe ako se nađu u sličnoj situaciji, prenosi španska Marka.

Ukrajinska influencerka ima skoro milion pratilaca i na Instagramu i na TikToku, a objava o kojoj je reč ima milionske preglede na njenom TikTok-u.

Njeni tutorijali su se pojavili nakon što je ukrajinska vlada izdala detaljne upute o tome kako izraditi Molotovljev koktel. Ministarstvo obrane je tvitovalo: “Uništite! Spalite! Izbacite neprijatelja iz svog doma i iz svoje zemlje!”


Tuman je zbog ove objave naišla na neke kritike na društvenim mrežama, ali njeno objašnjenje je da je snimak snimljen kao parodija, a ne sa namerom da se podstaknu sukobi.

@nastyatyman

Если вам попадётся свободный или брошенный БТР – держите лайфхак как его запускать☝🏻 #настятуман #авто #бтр #автознания

♬ оригинальный звук – Туман Настя

Dragan Stojković: SRBI NE UMIRU LAKO

Podeli vest
<a aria-label="Facebook" class="heateor_sss_facebook" href="https://www.facebook.com/sharer/sharer.php?u=https%3A%2F%2Fbilten.rs%2Fdragan-stojkovic-srbi-ne-umiru-lako%2F" title="Facebook"…