Podeli vest

Ukupan broj Srba uhapšenih na severu Kosova i Metohije, za koje se smatra da su povezani sa pucnjavom u selu Banjska i ubistvom pripadnika policije, povećan je na osam, saopštila je danas takozvana kosovska policija.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

Foto: Tanjug/AP Photo/Visar Kryeziu

U saopštenju se podseća da je u Banjskoj u ponedeljak uhapšeno dvoje Srba i dodaje da je u okviru akcije hapšenja zaplenjena velika količina oružja.

Kako se navodi, zaplenjena su dva vozila, jedno oklopno vozilo, kao i jedno teško vozilo – bager, u kojima je pronađen veliki broj različitog oružja.

Među oružjem koje je zaplenjeno su i puška kalibra 30 milimetara, dve duge puške, odnosno mitraljezi, po jedan snajper, minobacač i automatska puška, 74 šaržera za pušku AK47 i devet pancira.

U saopštenju policije tzv. Kosova navodi se, takođe, da su u Manastiru Banjska pronađene dve puške AK47, kao i jedan pancir, koji su, kako se tvrdi, odneti sa lokacije na kojoj je ubijen jedan pripadnik policije tzv. Kosova.

Pored toga, u saopštenju se dodaje da su na području sela Banjska stacionirane policijske jedinice i da tu, kako se navodi, “pružaju bezbednost, i omogućavaju i pružaju pomoć prema potrebama i zahtevima meštana”.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI:

No post found!