Podeli vest

Sve veći broj gostiju iz Srbije i ove godine posećuje na Panonska jezera u Tuzli. Jedan gest domaćina oduševio je sve

Autor : Bilten.rs , Izvor : Bilten.rs

auto
Foto: Pixabay

Kako piše Central Portal Srpske goste je u Tuzli dočekao lep gest domaćina.

Jedan gost iz Srbije nije bio upućen da se nedeljom plaća parking u blizini kompleksa Panonskih jezera ali ga je umesto pauka dočekala poruka dobrodošlice.

“Dobro došli u našu lijepu Tuzlu. Platili smo ti parking. Slobodaši” navodi se uz kartu plaćenog parkinga u iznosu od 4 KM.

“Stigao je gost iz Srbije u Tuzlu. Vjerovatno na Panonsko i nije platio parking, pretpostavljam da nije znao da se na ovom mjestu plaća i nedjeljom. Tu je naša raja i dobrodošlica, lijep gest za svaku pohvalu”, stoji u opisu fotografije automobila, koja je objavljena na društvenim mrežama.

Podsećamo, bračni par iz Srbije nedavno je oduševila poruka koju su pronašli na svom automobilu tokom posete Bosni i Hercegovini, tačnije Zenici.

“Dragi prijatelju ili prijateljice. S obzirom da si iz Srbije, nisam htio da ti se pokvari odmor malom nepijatnošću. Naime, zaboravio/la si uplatiti parking pa sam ti ja uplatio parking za cijeli dan. Parking servis ti je htio napisati kaznu, a ja sam spriječio. Dragi prijatelji, uživajte u Zenici”, pisalo je u poruci koja im je uljepšala dan.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: