Tokom nevremena na crnogorskom Jadranu stradale su dve osobe, radnik na kranu gradilišta “Čelebić” u Čanju i jedna osoba od udara groma na Luštici, javili su crnogorski mediji.

Autor : Bilten.rs , Izvor :

bura
Foto: Pixabay

U Luci Bar su pale velike dizalice, tzv. “mostovi”.

Prema prvim, nezvaničnim podacima portala Bar-Info, jedno lice je zadobilo lakše povrede. Iz tog preduzeća potvrdili su da je šteta ogromna.

“Jedna osoba je smrtno stradala od udara groma na golf terenu Luštica Beja”, saopštili su iz OKC-a. Snaženo nevreme koje je pogodilo delove Crne Gore poplavilo je podgoričke ulice, a polomljene grane otežavaju saobraćaj.

Olujni vetar kod Nikšića je odneo krovove s kuća i čupao drveće iz korena. Zbog obilnih padavina poplavljene su saobraćajnice u Budvi, a orkanski vetar u Ulcinju je čupao palme i lomio masline.

Ulcinj je bez struje, a na pojedinim kupalištima je uništen plažni mobilijar.

Pričinjena je znatna materijalna šteta na crkvi i starom parohijskom domu. Najveća šteta je pričinjena na pravoslavnom groblju pod Meterizima, gde je padom velikog stabla, oštećeno 15 grobnica. Iz Zavoda za hidrometeorologiju i seizmologiju su saopštili da se danas očekuju uglavnom umerene do obilne padavine, a lokalno su moguće i vremenske nepogode.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI:

No post found!