Podeli vest

Uzbunjivač i bivši američki obaveštajac Dejvid Graš, izjavio je da Sjedinjene Američke Države znaju za aktivnosti “neljudi” od tridesetih godina prošlog veka.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

Tanjug/AP Photo/Nathan Howard

Na pitanje kongresmena da li američka vlada ima informacije o vanzemaljskom životu, Graš je rekao da su SAD verovatno svesne aktivnosti koje nisu ljudske od 1930-ih godina, prenosi AP.

Uzbunjivač je, tokom svedočenja pred Nazdornim odborom Predstavničkog doma američkog Kongres, rekao da je apsolutno siguran da SAD poseduju UAP (neidentifikovani vazdušni fenomeni) i napomenuo da to tvrdi na osnovu razgovora sa više od 40 svedoka tokom četiri godine.

Tvrdi da zna “tačne lokacije” gde se nalazi ova tehnologija i navodi da je te lokacije “dostavio generalnom inspektoru, a neke i obaveštajnim odborima”.

Graš je tokom svedočenja kazao da se suočio sa “brutalnom odmazdom” nakon što je, kako tvrdi, otkrio dokaze o tome da Vlada SAD krije dokaze o postojanju vanzemaljaca.

“Bilo je veoma brutalno i veoma nesrećno, neke od taktika koje su koristili da bi me povredili, i profesionalno i lično”, rekao je Graš. On je naveo da zna “više kolega” koje su fizički povređene usled aktivnosti UAP-a, a na zahtev da kaže više detalja o tome, odgovorio je da “ne može da ulazi u pojedinosti”.

Dejvid Gruš je 36-godišnji američki veteran koji je bio član Operativne grupe za neidentifikovane leteće objekte (NLO-UFO), a od 2019. do 2021. godine služio je kao predstavnik Nacionalne izviđačke kancelarije, jedne od pet velikih američkih obaveštajnih agencija.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: