Podeli vest

Na auto-putevima u Srbiji koji vode ka zemljama EU prisutan je veći broj vozila, pa su moguće povremene kolone vozila.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

auto-put
Foto: Pixabay

Na auto-putevima u Srbiji koji vode ka zemljama EU prisutan je veći broj vozila, pa su moguće povremene kolone vozila na izlazu iz Srbije u smeru ka Mađarskoj i Hrvatskoj, ali i na prelazu Gradina na ulazu u Srbiju iz pravca Bugarske, saopštio je večeras AMSS.

Prema poslednjim informacijama JP “Putevi Srbije”, nema zadržavanja na naplatnim stanicama na auto-putevima.

Prema informacijama Uprave granične policije u 17.15 časova, na graničnom prelazu Horgoš, na izlazu, zadržavanje za putnička motorna vozila je 300 minuta, za autobuse 120 minuta, na graničnom prelazu Horgoš 2, na izlazu, zadržavanje za putnička motorna vozila je 180 minuta, a na graničnom prelazu Bački Vinogradi, na izlazu, zadržavanje za putnička motorna vozila je 45 minuta.

Na graničnim prelazima Batrovci, Kelebija i Šid, na izlazu, zadržavanje za putnička motorna vozila je 120 minuta, na graničnom prelazu Preševo, na ulazu, zadržavanje za putnička motorna vozila je 120 minuta, za autobuse 180 minuta, a na graničnim prelazima Gradina i Prohor Pčinjski, na ulazu, zadržavanje za putnička motorna vozila je 60 minuta.

Na graničnom prelazu Bajmok, na izlazu, zadržavanje za putnička motorna vozila je 60 minuta, na graničnom prelazu Bački Breg, na izlazu, zadržavanje za putnička motorna vozila je 30 minuta.

Na ostalim graničnim prelazima nema dužeg zadržavanja za sve kategorije vozila.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: