Podeli vest

Većina velikih lanaca hipermarketa i tržnih centara, kao i prodavnica prehrambenih proizvoda radiće po uobičajenom vremenu tokom “Dan državnosti – Sretenje”.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

pixa bay

Lanac supermarketa Lidl saopštio je da će njihovi prodajni cenrina teritoriji Srbije za vreme obeležavanja državnog praznika Sretenja, 15. i 16. februara, raditi u redovnom radnom vremenu od 8 do 21 ili 22 časa u zavisnosti od radnog vremena prodavnice.

Radno vreme “Maxi”, “Mega Maxi” i “Shop&Go” prodavnica će biti uobičajeno, prenose mediji.

Prodavnice će biti otvorene od 7.30 sati, a zatvaraće se najranije u 21 čas, osim onih koje do 22 sata ili 24 sata dnevno.

“Idea”, “Roda” i “Mercator” prodavnice će se 15. i 16. februara otvarati u 7, odnosno 8 časova.

“Ideine” prodavnice vrata radnje zatvoriće kao i svakog drugog radnog dana, u 21, odnosno 22 sata.

“Metro” će tokom Dana državnosti raditi od 6 do 22 sata, dok će prodavnice u sastavu “Univerexporta” 15. i 16. februara biće otvorene uobičajeno – od 7 ujutru do 22 sata.

Apoteke koje posluju u sistemu “Apoteka Beograd”, neće rade praznika, osim onih koje su dežurne.

Tokom predstojećeg praznika, 15. i 16. februara, beogradske zelene pijace radiće od 6 do 19 časova, saopštili su iz Javnog komunalnog preduzeća “Beogradske pijace”.

Beogradski buvljak “Miljakovac” radiće od 8 do 20 časova, pijaca cveća “Krnjača” od 8 do 19 časova, pijaca “Palilula” od 7 do 21 čas.

Na pijaci “Dušanovac” prodaja robe iz vozila obavljaće se od 19 do 6 časova.

Garaže i parking-prostori za korisnike i posetioce pijaca tokom praznika radiće po ustaljenom režimu i to: garaža u okviru pijace “Palilula” od 6 do 21 čas, garaža pijace “Zeleni venac” od 6 do 21 čas, parking pijace “Zemun” od 0 do 24 časa, a parking pijace “Dušanovac” od 8 do 19 časova.

Gradski zavod za javno zdravlje Beograd saopštio je da će tokom predstojećih praznika, rad sa korisnicima odnosno sanitarne preglede obavljati Jedinica za zdravstveni nadzor u terminima od 7:15 do 13:00 časova.

Dodali su da će Epidemiološka ambulanta za uzorkovanje briseva za PCR i antigensko testiranje na SARS-CoV-2 raditi u terminu od 8:00 do 12:00 časova.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: