Podeli vest

Odbornici Skupštine grada danas su, po skraćenom postupku usvojili rešenja o imenovanju direktora i v.d. direktora u pojedinim gradskim preduzećima i ustanovama.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

ALEKSANDAR ŠAPIĆ
FOTO TANJUG/ MILOS MILIVOJEVIC/

Odbornici Skupštine grada danas su, po skraćenom postupku usvojili rešenja o imenovanju direktora i v.d. direktora u pojedinim gradskim preduzećima i ustanovama.

Skupština je razrešila dužnosti direktorku Gradskog centra za socijalni rad Zoricu Pavlović, a na njeno mesto će, kao v.d. direktora, doći Silvia Alavanja.

Dosadašnji direktor JP “Putevi Beograda” Dragan Ðorđević podneo je ostavku, a na njegovo mesto kao v.d. direktor izabran je Aleksandar Milentijević.

Takođe, i Strahinja Danilović je podneo ostavku na funkciju dirketora JKP “Beogradski vodovod i kanalizacija”, a za v.d. direktora imenovan je Radomir Vujadin.

Ivan Tejić razrešen je dužnosti direktora JKP “Beograd put”, a na mesto v.d. direktora imenovan je Vuk Janković.

Dosadašnja direktorka Direkcije za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda Dušica Anđelković, smenjena je, a na njeno mesto kao v.d. direktora dolazi Milan Vranić.

Direktor JKP “Infostan tehnologije” Goran Dimitrijević je podneo ostavku, a kao v.d. direktor zameniće ga Aleksandar Kemiveš, dok je Zoran Šarac kao v.d. direktor voditi “GSP Beograd”, umesto dosadašnjeg direktora Radiše Momčilovića, koji je razrešen dužnosti.

Ostavku je podneo i direktor “Gradskog stambenog” Petar Andrijašević, i zameniće ga kao v.d. direktor Aleksandar Jakšić, a preduzeće “Beogradski metro i voz”, kao v.d. direktora vodiće Andreja Mladenović, umesto Stanka Kantara, koji je podneo ostavku.

Dužnosti je razrešena i dosadašnja direktorka Urbanističkog zavoda Beograda Vesna Tahov, a na njeno mesto je kao v.d. direktora postavljen Nikola Mijatović.

Takođe, sa funkcije v.d. direktora Apotekarske ustanove Beograd razrešena je Jasminka Bjeletić, kao i Tanja Santrač sa funkcije direktora Centra dečjih letovališta i oporavilišta, koju će zameniti Ivan Jegorović, kao v.d.direktora.

Odbornici Skupštine grada prihvatiili su ostavke Aleksandre Čamagić i Marije Leković na mesta u Gradskom veću i na njihovo mesto, na predlog gradonačelnika Aleksandra Šapića, imenovali Jovana Jokića i Svetozara Andrića, takođe sa liste “Aleksandar Vučić – Zajedno možemo sve”.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: