Podeli vest

Vodolije žive život dive, Rakovi nastavljaju mračnu fazu, a šta vama donose zvezde proverite u velikom mesečnom horoskopu za mart 2022.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Bilten.rs

Mart donosi velike promene. Vodolije žive život dive, Rakovi nastavljaju mračnu fazu, a šta vama donose zvezde proverite u velikom mesečnom horoskopu za mart 2022.

OVAN

Vreme je da ozbiljno obavite prolećno čišćenje, a to znači da je vreme da se rešite svih stvari u svom životu koje nisu na vašoj strani — i da, to podrazumeva i ljude. Ovo je mesec kada bi trebalo da stavite pauzu na vođstvo i odmorite malo.

Vaš vladar Mars ulazi u Vodoliju i više ćete se radovati zajedničkim projektima i uspesima.

Mars (akcija) se sukobljava sa Venerom (želja). .Odnos sa partnerom može biti nestabilan, ali je u celom procesu bitno je da nemate skrivenih tajni. Slobodni Ovnovi ovog meseca imaju priliku da potpuno neočekivano uđu u zabavan odnos.

Planeta novca Venera većinu meseca provodi zarobljena između čekića (Mars) i nakovnja (Saturn) čineći vaše finansije tesnim u najboljem, a haotičnim u najgorem slučaju. Novac neće pristići odmah, ali ćete dobiti jasnu sliku o tome ko je spreman da kupi ono što morate da prodate.

BIK

Šta će vam sreća, ako je ne delite ni sa kim. Mlad mesec u Ribama predstavlja prelepu priliku da se ponovo povežete sa starim prijateljima i usput uspostavite neke nove veze. Venera u Vodoliju i vaš sektor reputacije i postaćete vidljiviji okolini. Pazite po čemu će vas zapamtiti ta okolina.

Venera i Mars ubile su svaku romantiku u vašem odnosu i svaku iskru koja održava ili stvara veze. Pun mesec u Devici 18. osvetljava vaš romantični sektor i omogućava vam da ponovo zapalite taj početni plamen. Iskoristite tu situaciju.

Lepa vest za Bikove koji su se borili da isplate zajam ili dug na kreditnoj katici. Olakšanje dolazi 21. marta. Nemojte odmah trčati i trošiti svoj raspoloživi kredit jer kupovine nakon 27. mogu biti rasipanje teško zarađenog novca.

BLIZANCI

Merkur se konačno ponovo ubrzava i vraća vas u ritam na koji ste navikli. Proveli ste poslednjih nekoliko meseci učvršćujući svoje dugoročne planove i ovog meseca ćete moći da ih postupite. Kada Merkur uđe u vaš sektor karijere, moći ćete samouvereno da zakoračite u liderske uloge koje su vam obećane. Ovo je vrtložni trenutak koji traje sve dok Merkur ne uđe u Ovna 27. marta. Koristite poslednjih nekoliko dana u mesecu da prikupite povratne informacije o napretku koji ste do sada postigli.

Blizanci koji su odustali od ljubavi 5. marta imaju priliku da upoznaju zanimljivu osobu. Onda kada sezona Ovna počne 20. marta, vaš društveni život se nastavlja dajući vam još više šansi da se povežete.

Tražite i dobićete! Mlad mesec u Ribama je povoljan trenutak za vas da napravite korake u karijeri, što naravno uključuje nadmetanje za unapređenje ili povišicu. Do punog meseca u Devici 18. koristite dodatni prihod za ulaganje u kvalitetniji nameštaj i uređaje za vaš dom.

RAK

To što ste postali mračni, nije do vas već do planeta. Pomirite se sa takvim stanjem još neko vreme i ne zaboravite da nema ničeg lošeg u tome da budete svesni svojih mogućnosti. Vaša izdržljivost raste tokom meseca, dostižući vrhunac pri punom mesecu u Devici 18. kada praktične promene vašeg rasporeda i komunikacija postaju temelj vašeg velikog plana. Ne potcenjujte moć promene rutine!

Mars i Venera igraju igru mačke i miša u vašem partnerskom sektoru od početka februara. Vaša nervoza i negativna uznemirenost konačno će prestati. Radujte se stabilizaciji odnosa i novim osobama koje možete privući novom energijom.

Povoljan susret sunca i Jupitera donosi podsticaj vašim finansijama. Ovo bi moglo biti bukvalno povećanje ili (verovatnije) osvežavanje vašeg stava o novcu. Sunce ulazi u Ovna i vaš sektor karijere donoseći više mogućnosti za priznanje i nadoknadu.

LAV

Veliki broj rakova plivate u moru neosnovanih strahova i egzistencijalnih nevolja. Ovo je period kada morate sebi da izbijete iz glave da istražujete svaki mračni ugao samo zato što je tamo i zato što je mračan. Sezona Ovna stiže kao dašak svežeg vazduha omogućavajući vam da izađete iz praznine i vratite se na pravi put svojim snovima.

Mar Lavovima donosi saznanje da bi neke romantične veze mogli da shvate ozbiljnije. Venera i Mars u sekturu partnerstva mogu doneti i neke konflikte. Imajte na umu uticaj planeta na njih, a od 28 marta se opustite i posvetite svom odnosu.

Mlad mesec u Ribama osnažuje vaš sektor zajedničkih resursa donoseći vam dobre vesti o investiciji, beneficijama ili prihodima vašeg supružnika. Ovo je povoljan trenutak da nešto uštedite. Vreme je i da razjasnite finansijske detalje koje obično izbegavate.

DEVICA

Mart se kreće mnogo bržim tempom od januara i februara. Fokusirajte se na svoju listu obaveza. Možda ćete biti preplavljeni problemima drugih ljudi, ali ako imate sreće, možda ćete se i zaljubiti. Pun mesec u vašem znaku 18. jasno daje do znanja da morate da date prednost brizi o sebi. Zatim se mesec završava tako što Merkur prelazi u uzbudljivog Ovna 27. što vas vodi da dovedete u red svoje finansije i ugovore.

Mart je za pronalaženje ravnoteže u vašim vezama. mogli biste da upoznate nekoga ko je za vas intrigatan. Međutim, kada sezona Ovna počne 20., morate pažljivo da pogledate dinamiku moći koja se razvija između vas i osobe koju ste sreli. Razmislite koliko ste spremni da date.

Sigurno naporno radite ovog meseca, ali da li dobijate odgovarajuću nadoknadu za svoj trud? Kada sezona Ovna počne 20., postajete svesni koliko je faktura ostalo neplaćeno i koliko ste poslova odradili, a da finansijska satisfakcina nije stigla. Vreme je da naplatite ono što vam duguju. Zaradili ste, tražite.

VAGA

Od novembra u vašem porodičnom životu je stalna drama. Dobra vest je da se ovo poglavlje konačno zatvara 6. marta kada Mars i Venera prelaze u Vodoliju. Mlad mesec u Ribama na sličan način vas inspiriše da se oslobodite obaveza koje vas iscrpljuju i da se usredsredite na izgradnju pozitivne rutine.

Nakon više od mesec dana igara hoće li/neće, dobijate vezu za kojom žudite dok se Venera i Mars susreću u vašem sektoru zadovoljstva Međutim, nakon tog početnog izdanja, stvari su malo previše komplikovane da bi zapale u potpuno romantično blaženstvo. Budite strpljivi do 20. taga počinje razrešavanje.

Novčani stres (posebno kada je u pitanju plaćanje stanarine ili renoviranje kuće) dostiže vrhunac 3. marta pre nego što konačno uhvatite pauzu. Sada kada se računi više ne gomilaju, vreme je da smislite kako da bolje uštedite da se ovo više ne bi ponovilo. Dok se Mars 22. sukobljava sa inovativnim Uranom, dobijate iznenađujući priliv gotovine, nove klijente ili ponudu za posao koji vam donodi sigurnost.

ŠKORPIJA

Kako počinje mart, vi ste rezervisani i zauzeti, trčite po gradu radeći sve za svakoga. Ali onda 6., vaš vladar Mars se susreće sa Venerom dok obe planete prelaze u Vodoliju, podsećajući vas kako je dobar osećaj ostati kod kuće. Ostatak meseca provodite više vremena u sopstvenom prostoru, ali nije vreme za opuštanje. Ako ne želite gužvu napolju, ne zaboravite da vam ona može doći na vrata,

Znate one potajne ljubavi koje nikada niste imali hrabrosti da pozovete? Sad je vreme. Bilo da je u pitanju romansa ili samo prijateljska veza, varnice će leteti.

Srećan susret Sunca i Jupitera 5. osnažiće vaše samopouzdanje i bićete uzbuđeni u vezi sa finansijama. Polovinom marta dolazite u kontakt sa mrežom koja vam je potrebna za bolje kretanje novca.

STRELAC

Vreme je da počnete iznova, osvežavajući svoj život iz temelja. Bilo da želite da se preselite u novi grad, izgradite čvršću vezu sa svojom porodicom ili samo razvijete bolje navike spavanja, sada je vreme da počnete. Povoljan susret Sunca i Jupitera 5. marta udvostručuje ovu potrebu za promenama.

Ako tražite ljubav, možda ćete je pronaći kada sezona Ovna počne 20.marta. Ako ste već u partnerstvu, ulazak glasnika Merkura u Ovna 27. omogućava otvoreniji razgovor između vas i vašeg ljubavnika o tome šta želite. Ne plašite se da tražite ono što želite.

Pun mesec u Devici 18. je važan trenutak za vašu karijeru. Bez obzira da li napredujete, odlazite u penziju ili se pripremate za traženje posla, vaš odnos prema vašem novčanom toku se menja. Oslobodite se kompleksa oskudice.

JARAC

Mlad mesec u Ribama je divno vreme da se odmorite od obaveza i brzo odete van grada kako biste razbistrili um. Učite da pronađete sreću u sadašnjem trenutku umesto da se uvek pitate šta je još tamo. Zatim, 6., Mars i Venera konačno prekidaju svoje dugo zajedničko prisustvo u vašem znaku, smanjujući intenzivan pritisak koji ste osećali cele godine da budete svačije svetlo u mraku. Kada sezona Ovna počne 20., možda ćete odlučiti da se povučete i fokusirate se samo na svoj dom i privatni život.

Dajte sebi vremena koje biste sa partnerom proveli van doma. Pun mesec u Devici 18. je idealno vreme da pobegnete na putovanje koje proširuje oba vaša uma. Ako ne možete da putujete, bar započnite zajedničke aktivnosti sa partnerom.

Pošto Merkur, Venera, Mars i Saturn provode vreme u vašem sektoru novca ovog meseca, možda ćete se osećati kao da se sve vraća na pitanje: „Da li je ovo zaista vredno toga?“ Kada se Venera sretne sa odgovornim Saturnom 28., u mogućnosti ste da pametno uložite u umetnost, kreativnost ili romantiku koja vas čini srećnim.

VODOLIJA

Koliko god se trudili da se ne mešate u to, nešto vas stalno vuče nazad u centar borbe. Tokom celog meseca, vi niste samo glas razuma, već ste i svačije svetlo. Vi ste inspiracija! Velika je odgovornost biti osoba kakva svi žele da budu. Međutim, do trenutka kada sezona Ovna stigne 20., imaćete bolju ideju zašto je ceo ovaj teret pao na vas. Do tada, pokušajte da ostanete strpljivi i vodite računa o sebi! Vi ste ikona, pa radite ono što ikone rade: ošišajte se i okupajte se u luksuznoj kupki sa penom, ili već uradite nešto slično tome.

Nakon sporog početka godine na ljubavnom planu, stvari se pokreću kada sunce uđe u Ovna 20. marta inspirišući vas da se vratite na aplikacije ili da kružite po lokalnim događajima. Ljubavnici koje nađete ranije u mesecu mogu biti previše privrženi i neće imati smisla za vas na duži rok. Sačekajte dok ne nađete nekog nezavisnog kao što ste vi.

Mlad mesec u Ribama je savršen trenutak da odredite namere za svoje finansijsko stanje. Tada slučajni susret sunca (ega) i Jupitera (ambicija) 5. donosi neverovatne vesti o vašem novčanom toku (u godini u kojoj je vaša neto vrednost već porasla). Verujte da zaslužujete svo ovo obilje!

RIBE

Mesec počinje bujnim mladim mesecom u vašem znaku, pa zašto se ne biste prepustili dodatnoj brizi o sebi? Vibracije su posebno jake 5. marta kada sunce jednom godišnje uspostavi vezu sa Jupiterom. Iskoristite ovu energiju da oslobodite sve lažne priče koje vas drže zaglavljenima.

Iako je ovaj mesec zaista za sebe i ne brinete ni za koga drugog, pun mesec u Devici 18. marta je najbolje vreme da se zaljubite. Prihvatite sve pozive da izađete iz kuće i kružite po gradu u ovo vreme. Vaša srodna duša vas čeka na slučajnom mestu među vađim prijateljima.

Sezona Ovna počinje 20.marta i donosi vam priliku da se fokusirate na svoje finansije. Kada Merkur 27. marta uđe u Ovna, bićete uzbuđeni da ispitate svoje budžete i smislite jednostavnije načine da pratite svoju potrošnju. Iskoristite energiju dok je imate da pronađete knjigovođu, unajmite računovođu ili zakažete sastanak sa stručnjakom za investicije.