Podeli vest

Prodaja aranžmana za odlazak na polufinale Svetskog prvenstva između Hrvatske i Argentine potvrđuje veliko zanimanje za ovaj susret u obe zemlje.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

katar
Foto:Tanjug/AP Photo/Ng Han Guan/file

Navijači hrvatske fudbalske reprezentacije iz BiH, Hrvatske, ali i još nekih zemalja ekspresno su kupili 170 aranžmana za odlazak na polufinale Svetskog prvenstva s Argentinom, koji je organizovala turistička agencija iz BiH, što potvrđuje veliko zanimanje za ovaj susret u obe zemlje.

Agencija Sol Azur iz Sarajeva organizovale je odlazak navijača u Katar s G Tourom iz Međugorja, a nakon objave brzo su popunjena sva mesta u avionu na čarter-letu, koji će umesto iz Mostara, kako je to prvotno planirano, sutra ipak poleteti iz Splita u jutarnjim satima.

Direktor G Toura Davor Ljubić naveo je da osim navijača iz BiH i Hrvatske, nekolicina njih dolazi iz inostranstva, čak i SAD i Kanade. Cena aranžmana je 1780 evra.

U to je uključena i ulaznica po ceni od 390 evra za susret polufinala između dubalskih reprezentacije Hrvatske i Argentine, koji se igra sutra. Avioprevoznik je bugarska kompanija Electra Airways.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: