Podeli vest

Vesić je rekao da će SNS sa predlogom kandidata za gradske organe završiti taj izborni proces, a da posle ostaje na odbornicima da izglasaju one koji su predloženi.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

goran vesic
FOTO TANJUG/ JADRANKA ILIC/ ARHIVA

Odbornik Skupštine grada Beograda i član Predsedništva SNS-a Goran Vesić izjavio je danas da će konačna odluka o kandidatu naprednjaka za gradonačelnika biti doneta u četvrtak na sednici Predsedništva te stranke.

Odgovarajući na pitanja novinara povodom odluke Gradskog odbora SNS-a da Aleksandar Šapić bude kandidat naprednjaka za gradonačelnika Beograda, Vesić je kazao da, s obzirom da nije član Gradskog odbora, na jučerašnjoj sednici nije prisustvovao, ali da će svaku odluku stranke, kao odgovorni član, poštovati.

“Konačnu odluku o tome ko će biti naši kandidati za sve funkcije u gradu, pa i u Republici, donosi Predsedništvo stranke, tako da će konačna odluka o tome biti doneta u četvrtak”, kazao je Vesić.

Dodaje da će SNS sa predlogom kandidata za gradske organe završiti taj izborni proces, a da posle ostaje na odbornicima da izglasaju one koji su predloženi.

Nada se da će se završiti i izborni proces na republičkom nivou, sa izborima u Velikom Trnovcu i da će konačno biti i konstituisanje Narodne skupštine.

To će omogućiti i da predsednik Republike započne konsultacije kako bismo što pre imali Vladu, kaže Vesić i dodaje da je našoj zemlji neophodno da što pre dobije vladu, koja će biti “kompetentna i moći da odgovori na sve izazove pred kojima se nalazimo, a koji nisu mali”.

“Tako da ćemo tada na isti način raspravljati o našim kandidatima na republičkom nivou. Ja sam član stranke, ja sam odgovoran član stranke i svaku odluku SNS-a ću poštovati, a sve što imam da kažem o odlukama stranke, kažem na stranačkim organima i ne govorim o tome javno”, zaključuje Vesić.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: