Podeli vest

Vesić je naveo da je Srbiji neophodna vlada koja će raditi kao tim i koja će, dodaje, biti spremna za donošenje teških odluka.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

vesić
. FOTO TANJUG/ TARA RADOVANOVIC/ARHIVA

Sasvim je prirodno da mandatar za sastav nove vlade Srbije bude iz redova Srpske napredne stranke (SNS), poručio je danas član Predsedništva SNS Goran Vesić i istakao da će se i ubuduće, posebno u predstojećoj zimi, raditi na tome da građani žive bolje.

“Predsednik (Aleksandar Vučić) će sam proceniti na osnovu razgovora i daće mandat onome za koga veruje da može da obezbedi parlamentarnu većinu odnosno najmanje 126 poslanika, koliko je neophodno za izbor vlade”, rekao je Vesić.

On je naveo da je Srbiji neophodna vlada koja će raditi kao tim i koja će, dodaje, biti spremna za donošenje teških odluka.

“Moramo da obezbedimo da naši građani bolje žive i prežive bolje u odnosu na ono što čeka čitavu Evropu. Srbija će sasvim sigurno imati više energenata i hrane od drugih, ali mi smo deo Evrope i kriza iz Evrope će se delimično preliti i na Srbiju, jer smo povezani sa evropskom privredom”, rekao je Vesić za TV Pink.

Poručio je da će, između ostalog, zadatak buduće vlade biti da podigne prosečne plate na 900 evra.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


RIVELKOM-reklama

POSLEDNJE VESTI: