Podeli vest

Beograđanke i Beograđani ne bi trebalo da budu zabrinuti, jer će „Vodovod” i u ovakvim uslovima obezbediti nesmetano snabdevanje vodom, istakao je Vesić

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

goran vesic
FOTO TANJUG/ JADRANKA ILIC/ ARHIVA

Zamenik gradonačelnika Goran Vesić rekao je danas da je stigla anonimna dojava da su u svim proizvodnim pogonima Beogradskog vodovoda postavljene bombe, ali je poručio da neće biti problema sa vodosnabdevanjem.

On je rekao da su po zakonu i propisima preduzete sve mere, kako bi se nesmetano nastavio proces proizvodnje pijaće vode, a takođe i policija koja vrši provere na pomenutim lokacijama, saopšteno je iz njegove kancelarije.

“Beograđanke i Beograđani ne bi trebalo da budu zabrinuti, jer će „Vodovod” i u ovakvim uslovima obezbediti nesmetano snabdevanje vodom. Više je nego jasno da se naša zemlja, kao i naš grad, nalaze pod organizovanim sajber-napadom nepoznatog protivnika, čiji je cilj da se poremeti normalan život u Srbiji i Beogradu, kao i da budemo sprečeni da samostalno i slobodno donosimo odluke koje se tiču naše budućnosti”, istakao je Vesć.

Vesić je poručio da će Grad Beograd uraditi sve što je u njegovoj nadležnosti kako bi se obezbedilo normalno funkcionisanje grada, kao i da je siguran da će nadležni organi znati da utvrde “ko vodi ovaj specijalni rat protiv Srbije, ali i Beograda”.


bilten logo

POSLEDNJE VESTI: