Podeli vest

Vlasnik Liverpula Džon Henri izjavio je da engleski klub nije na prodaju, prenosi Sportklub.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

Liverpool-1
Foto: Shutterstock

Fenvej sport grupa, koja je vlasnik Liverpula, izdala je danas saopštenje u kom navode da ne planiraju da u celosti prodaju engleski klub.

„U poslednje vreme su se dogodile brojne promene u vlasništvu u klubovima Premijer lige i sve češće i mi dobijamo upite o našim planovima. FSG je u poslednje vreme dobio nekoliko pisama o namerama od trećih strana koje pokazuju interesovanje da postanu vlasnici dela akcija kluba. I ranije smo rekli da bismo pod pravim uslovima razmotrili prihvatanje novih investitora ukoliko bi to bilo u interesu kluba. FSG, kao i do sada ostaje u potpunosti posvećen uspehu Liverpula na terenu i van njega“, stoji u saopštenju FSG-a

.Džon Henri istakao je da u budućnosti Liverpul očekuju nove investicije.

„Znam da je u poslednje vreme bilo mnogo priča i navoda o Liverpulu, ali hajde da se držimo činjenica. Da li ćemo zauvek ostati u Engleskoj? Ne. Da li prodajemo Liverpul? Ne. Da li razgovaramo sa potencijalnim investiorima? Da. Da li će nešto biti od svega toga? Verujem da hoće, ali to neće biti prodaja kluba. Pa da li smo prodali išta u poslednjih 20 godina?“, izjavio je Henri.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: