Podeli vest

Vojnomedicinska akademija saopštila je danas da je, povodom optužbi iznetih u medijima u vezi sa postupanjem na Vojnomedicinskoj akademiji, u periodu neposredno pre smrti glumca Milana Gutovića, Uprava za vojno zdravstvo pokrenula kontrolu stručnog rada lica na VMA koja su učestvovala u njegovom lečenju.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

vma
Foto: Shutterstock

Ukoliko se utvrde propusti u radu, protiv odgovornih biće preduzete mere u skladu sa propisima i zakonom, saopštila je ova ustanova.

Ćerka pokojnog glumca, Milica Gutović nedavno je na društvenim mrežama objavila video na kom optužuje medicinsku sestru zaposlenu na VMA da je u avgustu 2021. godine, tokom zabrane poseta zbog korona virusa, u sobu u kojoj je lečen njen otac uvela dve osobe koje nisu u krvnom srodstvu sa njim, kao svedoke njegovog usmenog zaveštanja.

Milica Gutović tvrdi da je time načinjeno lažno usmeno zaveštanje kojim je njen otac navodno nju i njenu sestru Nevenu, kao i maloletnu unuku lišio nasledstva.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI:

ZA KOSTIĆA ZAVRŠEN EURO

Srpski fudbalski reprezentativac Filip Kostić zbog povrede kolena neće igrati u preostalom delu Evropskog prvenstva u Nemačkoj.