Podeli vest

Jedan od vođa navijača Partizanove navijačke grupe “Shadows” David V. (24) osuđen je danas na dve godine zatvora jer je 11. aprila nasrnuo na policijskog službenika prilikom pražnjenja tribine stadiona FK “Čukarički” na prekinutoj utakmici sa “Partizanom”, saznaje Tanjug.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

partizan
FOTO TANJUG/ MILOS MILIVOJEVIC

Presudom Višeg suda u Beogradu, po optužnom predlogu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, on je osuđen za krivično delo Nasilničko ponašanje na sportskoj priredbi ili javnom skupu.

Takođe mu je na predlog Višeg javnog tužilaštva u Beogradu izrečena novčana kazna od 50.000 dinara, kao i mera bezbednosti zabrane prisustva fudbalskim i košarkaškim utakmicama sportskog društva “Partizan” u trajanju od tri godine.

Ovo je prvostepena presuda na koju i tužilaštvo i odbrana imaju pravo da ulože žalbe. David V. je osuđen jer je 11. aprila na stadionu “FK Čukarički” tokom prekida domaće prvenstvene utakmice između “FK Čukarički” i “FK Partizan” fizički napao policijskog službenika Z.A. On je u momentu pražnjenja tribina, dok se nalazio u grupi navijača, kaišem c


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: