Hrvatska jeste etnički najčistija država u Evropi i to ne može da promeni nijedna lična Milanovićeva uvreda

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

vulin
FOTO TANJUG/ MILOS MILIVOJEVIC/ARHIVA

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin odgovorio je hrvatskom predsedniku Zoranu Milanoviću porukom da će Srbijom vladati onaj koga Srbija izabere i istakao da tu Milanovićeva zavist i žal što se nije mnogo pitao ni kao premijer, ni kao predsednik, ništa ne mogu da promene.

„Hrvatska jeste etnički najčistija država u Evropi i to ne može da promeni nijedna lična Milanovićeva uvreda, baš kao što ne može da promeni ni istinu da u Srbiji vlada demokratija u kojoj je narod jedini ”gazda””, naveo je ministar Vulin i istakao:

“Srbija se za vreme Aleksandra Vučića razvila, ojačala, pa i vojno osnažila. Raduje me što Milanović Srbiju smatra bezopasnom, ali ne zato što je Hrvatska jaka, već zato što je u okviru NATO pakta, pa svoju snagu traži u tuđoj”.

Vojno neutralna Srbija, naveo je ministar Vulin, snagu traži samo u sebi, a predsednik Vučić ima ogromnu političku moć zato što ima ogromno poverenje građana Srbije.

“A biti podržan od velike većine svog naroda i vladati u skladu sa takvom podrškom je suština demokratije. Srbijom će vladati onaj koga Srbija izabere i tu Milanovićeva zavist i žal što se nije mnogo pitao ni kao premijer, ni kao predsednik, ništa ne mogu da promene“, poručio je ministar Vulin.

Ministar je, navodi se u saopštenju njegovog kabineta, to izjavio komentarišući “laži i uvrede koje je predsednik Hrvatske izneo na račun Srbije, predsednika Vučića i premijerke Brnabić”.


bilten logo
RIVELKOM-reklama

POSLEDNJE VESTI: