Podeli vest

Predsednik Srpske napredne stranke Miloš Vučević izjavio je danas da opozicija ne razume da se Srbija voli i kada se na izborima gubi i da za njih Skupština nije mesto za iznošenje argumenata, već “podijum za iznošenje frustracije”.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

vučević
Foto: Shutterstock

“Srbija se ne voli samo kada se pobeđuje na izborima. Srbija se voli uvek i kada se na izborima gubi. Nažalost, naša opozicija to ne razume. Njima Dom Narodne skupštine nije hram srpske demokratije, oni su mu okna srpskim barjakom razbijali. Nije im ni skupštinska govornica mesto gde se iznose argumenti, za njih je reč o podijumu za iznošenje frustracija, besmisleno urlikanje, za nasilništvo i skaradnosti svake vrste”, istakao je Vučević, navodi se u saopštenju Srpske napredne stranke.

Prema njegovim rečima, predstavnici opozicije nikada nisu razumeli potrebe sopstvene države i nikada je nisu doživeli kao zajedničku kuću.

“Za njih nema dovoljno jeftinih predstava, ukoliko je plen u vidu narodnih resursa dovoljno skup. Zna to narod, zato ih i neće. Otud silni porazi na svim nivoima godinama unazad”, ocenio je predsednik SNS-a.

On je dodao da i opozicija to zna i zato i pokušava da “unizi srpske institucije od najvišeg ugleda”.

“Neće im to poći za rukom. Uniziće samo sebe”, zaključio je Vučević.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: