Podeli vest

Na silu sa NATO-om možete da uradite šta hoćete, ali nećete dobiti zeleno svetlo Srbije ni za šta, rekao je Aleksandar Vučić.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

vučić
FOTO TANJUG/ MILOS MILIVOJEVIC/ARHIVA

Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je večeras da je suština problema, čiji je deo i sve što se protekla dva dana dešavalo na severu KiM, što je očigledno da neki u regionu misle da Srbiju “prikopčaju” uz Rusiju, kako bi ceo zapad “nagrnuo” na Srbiju, kada na Rusiju ne može.

“Suština problema je u tome što je očigledno da neki u regionu misle da treba da iskoriste priliku opšte histerije zbog napada Rusije na Ukrajinu, da Srbiju treba prikopčati uz Rusiju, da bi ceo Zapad nagrnuo na Srbiju, jer ne mogu na Putina. Da bi oni, u regionu, mogli svoje interese da ostvare”, rekao je Vučić za RTS.

Srbina uhapsile Kurtijeve specijalne jedinice, NATO nije reagovao

Srbina koji je danas uhapšen na Kosovu kidnapovale su specijalne obaveštajne jedinice kojom upravlja dirketno Aljbin Kurti i odvela na jug, a NATO nije reagovao, istakao je večeras predsednik.

On je, za RTS, rekao da su uhapsili Srbina ni krivog ni dužnog, samo zato što misli kao i svi ostali da je Kosovo Srbija.

Idem 18.avgusta u Brisel, ne očekujem dogovor

Aleksandar Vučić najavio je večeras da će otići u Brisel 18. avgusta na razgovore sa Aljubinom Kutijem oko aktuelne situacije na KiM i dodao da ne očekuje postizanje bilo kakvog dogovora.

Vučić je na RTS tako odgovorio na pitanje da li su razgovor i dijalog jedino rešenje u naredniih mesec dana i da li će otići 18. avgusta u Brisel, kada je zakazan susret Beograda i Prišitne.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


www.VRACARRESORT.com

POSLEDNJE VESTI: