Podeli vest

Predsednik Srbije i član Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić izjavio je danas da je najviše ponosan na to što je Srbija jedna od retkih zemalja u Evropi koja vodi samostalnu, nezavisnu i slobodarsku politiku i poručio da lista “Srbija ne sme da stane” mora ubedljivo da pobedi da bi Srbija nastavila da napreduje.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

FOTO TANJUG/ VLADIMIR ŠPORČIĆ

Na predizbornom skupu liste “Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane” u Štark areni, Vučić je rekao da građani Srbije sami donose odluke šta će Srbija da čini. 

“Nama niko ne može da zabrani, kao što su nam zabranjivali decenijama da napravimo film o Jasenovcu, da govorimo o srpskim žrtvama. Niko ne može da nam zabrani da damo ime bulevaru, Bulevar junaka sa Košara. Niko ne može da nam zabrani da poštujemo naše heroje, naše junake, borce za Kosovo i Metohiju, borce za srpske interese. Niko ne može da nam zabrani da čuvamo svoje nacionalne interese”, poručio je Vučić.

Dodao je je Srbija jedina zemlja u Evropi koja nije stajala u redu da ispunjava naloge nekog drugog. 

Moramo više da brinemo o običnom čoveku, da čujemo svakoga

FOTO TANJUG/ VLADIMIR ŠPORČIĆ

Aleksandar Vučić poručio je večeras na predizbornom skupu u Beogradu da ta stranka ima čime da se pohvali, ali da mora više brige da se pokaže prema onim ljudima na koje se retko obraća pažnja, da se više brine o običnom čoveku, prema onima kojima je podrška potrebna, da se svako sasluša.

“Imamo čime da se pohvalimo, ali razmišljući o tome sa čim da počnem, kako da vam se obratim, krenuo sam od toga i krenući od toga kako da sebe i svakoga od nas koji smo učestvovali u vlasti kritikujem za nešto što smo mogli i morali mnogo drugačije. Jer smo morali mnogo više brige da pokažemo prema onim ljudima na koje se retko obraća pažnja. Najčešće se čuju i najglasniji su oni koji imaju najmanje problema, a najtiši su oni, ili ih gotovo nikada ne čujete, koji imaju mnogo muka, a kojima je naša podrška i pomoć bila potrebna, a nismo im je uvek pružili”, rekao je Vučić.1010

Dodao je da je pre nekoliko dana posetio porodicu Dejana Pajovića i njegovu majku Slobodanku koja četiri puta dnevno mora da primi isnulin, a taj insulin sin mora da joj da. 

“Nismo videli u kakvim uslovima žive…i taj problem smo rešili za deset dana. Razgovarao sam sa njima i osetio sam takvu grižu savesti, tu dozu krivice kakvu morate da osetite kada vidite da ste nešto sa lakoćom mogli da uradite, a iz samo vama poznatih razloga to niste napravili. I zato hoću svima vama da kažem da je to nešto na čemu moramo da radimo u budućnosti. Moramo sebe da promenimo, da više brinemo o običnom čoveku, da razgovaramo sa svakim, da slušamo svakoga, da čujemo svakoga”, istakao je Vučić.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: