Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas, uoči nove runde dijaloga u Briselu, da će tamo biti teško i da su protiv Srbije “svi veliki na Zapadu”, ali da su na našoj strani pravo i pravda i da nema predaje.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

Aleksandar Vucic
Foto: Shutterstock

Predsednik je u video poruci objavljenoj na Instagramu istakao da “već nekoliko dana, posebno juče i danas, Aljbin Kurti vodi kampanju protiv Srbije, brutalnu i prljavu, i on i svi njegovi pomagači”.

“Uključili su sve, od Šaipa Kamberija do Azema Vlasija, svih analitičara, svih političara. Prete Srbiji, podsećaju na neke stare dane, govore o svojoj borbi za slobodu zaboravljajući da su se baš Srbi borili za slobodu, ne samo protiv terorista, već i protiv NATO agresora. Kao što on (Kurti) reče, prolivena krv se ne vraća, prolivena krv za slobodu ne može da se vrati i ne sme da se zaboravi. Imaću to u vidu večeras. Živela Srbija! Nema predaje”, poručio je Vučić.

Predsednik Srbije je takođe napisao da će u Briselu biti teško i da su “protiv nas svi veliki na Zapadu”. “Ipak, na našoj strani su pravo i pravda. Još više i važnije od toga, oni ne razumeju koliko je snažna ljubav prema slobodi i koliko jako i čvrsto možete da je čuvate, uprkos svim pritiscima”, napisao je Vučić.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: