Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je predizborna kampanja počela brutalnim uvredama i napadima na njegovu porodicu i istakao da su to napadi i na svaku srpsku porodicu.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

Aleksandar Vučić
Foto: Shutterstock

“Poštovani građani, kada sam raspisao izbore, zamolio sam i zahtevao od političkih aktera da učestvuju u fer utakmici. Da se nadmeću svojim programima, planovima, ciljevima za budućnost naše zemlje. Žalosno, ali kampanja je krenula brutalnim uvredama, napadima, onakvim kakve nismo videli mnogo godina, možda čak i decenijama. I ne samo u našoj zemlji, već i na širem prostoru”, rekao je Vučić, u prisustvu svog oca Anđelka, u video poruci objavljenoj na instagramu.

Predsednik je dodao da je potrebno na mnoge od tih stvari odgovoriti.

“Odgovaraćemo rezultatima rada, odgovaraćemo onim što ćemo tada učiniti u budućnosti, kao i boljitkom građana Srbije. Ali, oni političari koji su preko svojih medija sinoć pokušali da napadnu porodicu Vučić, nisu napali samo našu porodicu, nisu napali moju majku, suprugu mog oca, kao i mog oca i mene, oni su napali svaku srpsku porodicu u Srbiji. Oni žele uništenje naših porodica”, naglasio je Vučić.

Dodao je da oni žele uništenje naše zemlje baš onako kako su je uništavali od 2000. do 2012. godine.

“Napisali za one koji ne znaju da sam demantovao da je izvesni gospodin Fahri Musliju moj otac, želeći da kažu da u stvari on to jeste. Ja sam ponosan na svog oca i mnogo je bolji od mene i mnogo sam toga od njega naučio. I na svoju majku, znam koliko je poštena, časna i odana bila i njemu i porodici i državi. I još jedno da vam kažem – moj otac je Anđelko, ja ga volim beskrajno i sačuvaćemo sve porodice u Srbiji i sačuvaćemo Srbiju od vas, neodgovornih, od vas progonitelja, od vas koji biste da srušite sve što je ova zemlja napravila”, poručio je Vučić u objavi.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI:

No post found!