Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prisustvovao je večeras promociji naučnog časopisa “Napredak” i tom prilikom je izjavio da taj časopis već četiri godine omogućava prostor za razmenu ideja i promovisanje političke kulture i dijaloga.

Autor : Bilten.rs , Izvor :

FOTO TANJUG/ MARKO ĐOKOVIĆ/

“Poštovani urednici i saradnici ‘Napretka’, srećan sam što sam ovde na promociji vašeg naučnog časopisa, koji već četiri godine daje značajan doprinos akademskoj zajednici, ali i širem društvu, omogućavajući prostor za razmenu ideja i promovisanje političke kulture i dijaloga. Vaša misija da obuhvatite teme poput međunarodnih odnosa, geopolitike, evropskih integracija, društvenih pitanja, od izuzetnog je značaja za razumevanje i unapređenje političke teorije i prakse”, napisao je Vučić na svom Instagram nalogu.

Dodao je da veruje da će “Napredak” i u godinama pred nama nastaviti da bude mesto susreta teorije i prakse i da pruža platformu za akademske stvaraoce da objavljuju svoja istraživanja i analize.

“Čime će nastaviti da doprinosi boljem razumevanju savremenih političkih izazova i podstiče konstruktivan dijalog u našem društvu. Želim Vam mnogo uspeha u daljem radu”, poručio je Vučić.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: