Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da su pred Srbijom mnogo veći izazovi i problemi od održavanja beogradskih i lokalnih izbora zakazanih za 2. jun.

Autor : Bilten.rs , Izvor :Tanjug

FOTO: Tanjug

Odgovarajući na pitanje da prokomentariše navode opozicionih medija da je, kako je navedeno, “pocepao” opoziciju, Vučić je istakao da ga sada ne zanimaju izbori niti, kako kaže, ima snage da se time bavi, već da to rade funcioneri Srpske napredne stranke.

Rekao je da će se izborima baviti posle odluke o prijemu Prištine u Savet Evrope, zakazane za 16. maj. Vučić je rekao da, kada je u pitanju glasanje u Komitetu ministara Saveta Evrope, prvo treba da sačekamo rezultate, pa da će tek onda moći da komentariše ishod.

“Neko će reći poraz, a mi ćemo reći da taj poraz svakako nije onakav kakav su nam namenili. Ne osećamo se kao poraženi”, istakao je Vučić.

Vučić se sastao sa Guteresom u sedištu Ujedinjenih nacija

Vučić sastao se danas sa generalnim sekretarom Ujedinjenih nacija Antoniom Guterešom u sedištu UN u Njujorku. Pre sastanka, Vučić se upisao u Knjigu počasnih gostiju.

Prethodno, Vučić se sastao sa stalnim predstavnikom Savezne Republike Brazil pri Ujedinjenim nacijama, Seržiom Fransom Daneseom, kao i sa predstavnicima država članica iz Azijsko – pacifičke grupe.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: