Podeli vest

Predsednik Srbije i član SNS Aleksandar Vučić izjavio je večeras na predizbornom skupu naprednjaka u Novom Pazaru, da će taj grad sa novim kliničko bolničkim centrom dobiti jednu od pet najboljih i najmodernijih klinika u Srbiji i jednu od deset najmodernijih u jugoistočnoj Evropi i na Zapadnom Balkanu.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

FOTO TANJUG/ IRFAN LIČINA

“Ovde će moći svaka žena da ode na pregled na najmoderniji digitalni mamograf. Ovde smo doneli magnetnu rezonancu zajedno sa našim arapskim prijateljima još 2017. godine. Donećemo još jednu. Hoću da imate najbolje moguće uslove. Neću da se stidim kada gledam slike iz korone i vidim u kakvim sobama su ljudi ležali boreći se za život”, rekao je Vučić na predizbornom skupu.

Vučić je zahvalio predsedniku SDPS Rasimu Ljajiću koji je govorio pre njega, i naglasio da je Ljajić večeras pomenuo nešto što malo političara hoće da kaže, a posebno kada je to nešto što može naići na negodovanje publike.

“Rasim je večeras rekao da kažemo hvala za ono što je urađeno u Novom Pazaru. Za mene ne postoji lepše i važnije rečenice”, istakao je Vučić.

Predsednik je upitao i da li je iko sanjao u Novom Pazaru da će najmodernija škola biti u Sjenici.

“Jel to bilo nekada ranije? Nije. Sada mi stižu zahtevi, i od Rasima, sad mi traže bazene, stadione. Mnogo smo toga uradili. Videli ste da smo tri stadiona izgradili. Ići će nam Kragujevac, Niš, Beograd, i ići će i Novi Pazar. Imate Ljajića koji je vratio veru u fudbal ovde u Pazaru”, rekao je Vučić.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: