Podeli vest

Svake nedelje, najlepša odabrana fotografija biće objavljena na Instagram profilu predsednika republike @buducnostsrbijeav.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

vučić
Foto: Shutterstock

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je na Instagramu koja fotografija je izabrana za prvog pobednika na foto konkursu otvorenom pre nekoliko dana.

U pitanju je fotografija Negoslave Stanojević iz sela Donji Prisjan.

“Dragi sugrađani, iako je foto konkurs Naša najlepša Srbija počeo tek pre nekoliko dana, već nam je pristiglo na stotine predivnih fotografija.

Hvala sto ste se odazvali u tolikom broju, što nam govori ne samo da je Srbija prelepa zemlja, vec i da naši građani imaju dobro oko za sjajne fotografije.

Ove nedelje imamo i prvog pobednika: u pitanju je fotografija Negoslave Stanojević, a snimljena je u selu Donji Prisjan, u zaseoku Livađe”, objavio je predsednik Vučić na Instagram nalogu buducnostsrbijeav.

Na Instagram nalogu predsednika Srbije Aleksandra Vučića objavljen je juče poziv građanima da šalju fotografije najlepših predela Srbije, u cilju promovisanja lepote naše zemlje.

Svake nedelje, najlepša odabrana fotografija biće objavljena na Instagram profilu predsednika republike @buducnostsrbijeav.

Na kraju godine, fotografija koja je dobila najviše sviđanja biće nagrađena, a predsednik će primiti autora.

Građani se mole da šalju samo autorske fotografije, kao i da ostave kontakt podatke.


bilten logo

www.VRACARRESORT.com

POSLEDNJE VESTI: