Podeli vest

Aleksandar Vučić izjavio je da će večeras odgovarati svim “političkim i medijskim manipulatorima koji bi za mrvu vlasti zgazili sopstvenu državu”.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

vučić
Foto: Shutterstock

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je jutros da će posle teške, veruje uspešne borbe, u Briselu, večeras odgovarati svim “političkim i medijskim manipulatorima koji bi za mrvu vlasti zgazili sopstvenu državu”.

“Srbija nema cenu, to je nešto što nikada nisu razumeli. Pobedićemo ih. Pobediće Srbija!”, naveo je predsednik na Instagramu buducnostsrbijeav.

Vučić se zahvalio građanima na brizi i podršci u teškom danu juče.

“Analiziram šta se sve dogodilo. Borili smo se koliko je bilo moguće u teškim uslovima i izborili i za budućnost Srbije u miru, za nastavak investicija u našu zemlju. A čuvamo i ja svoju zakletvu i Ustav Srbije i Kosovo i Metohiju u sastavu Srbije”, naveo je predsednik.

“Večeras od 21, molim vas pogledajte, na RTS-u govoriću o svim manipulacijama, lažima, neistinama koje šire ne samo tastatura ratnici, tajkunski mediji, već i RTS, Tanjug i mnogi drugi. Za nas nema druge Srbije, imamo jednu, čuvaćemo je i branićemo je”, kazao je predsednik Vučić.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: