Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić susreo se danas sa državnom sekretarkom Ministarstva za ekonomske poslove i klimatsku akciju Nemačke Franciskom Brantner, ocenivši da je razgovor koji su imali bio odličan.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

vućič
Foto: Shutterstock

“Odličan sastanak sa Franciskom Brantner i nastavak razgovora o konkretizaciji projekata o kojima smo govorili u Beogradu u septembru prošle godine”, naveo je predsednik Srbije na Instagram profilu “buducnostsrbijeav”.

On je dodao da je akcenat bio na zelenim investicijama, ali i na primeni najboljih praksi i iskustava Nemačke u oblasti rudarstva i energetike.

Vučić ponovo sa Boreljom, Srbiji zamereno zbog neuvođenja sankcija Rusiji

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas u Minhenu sa visokim predstavnikom Evropske unije za spoljnu politiku i bezbednost Žozepom Boreljom, i tom prilikom mu je “snažno zamereno” što Beograd nije uveo sankcije Rusiji.

“Otvoren razgovor sa Žozepom Boreljom i priprema za nastavak dijaloga između Beogada i Prištine.

Srbiji je snažno zamereno neuvodjenje sankcija Ruskoj Federaciji. Razgovori se uskoro nastavljaju”, naveo je predsednik Srbije na Instagram profilu “buducnostsrbijeav”, nakon susreta održanog drugog dana Minhenske konferencije o bezbednosti.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: