Podeli vest

Vučić je izrazio uverenje da će sa Putinom imati ozbiljan i korektan razgovor i da će govoriti o gasnom ugovoru, saradnji i svim drugim pitanjima

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

vucic aleksandar
FOTO TANJUG/ DRAGAN KUJUNDZIC/

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je danas da će sa šefom ruske države Vladimirom Putinom razgovarati u nedelju u 11 sati.

Vučić je, komentarišući izjavu Srđana Milivojevića da uskoro uslediti „spasiba na družbi“, kazao da će toga svakako biti jer će razgovarati sa Putinom, kao i da se obojica uvek pristojno ponašaju i pozdravljaju i zahvaljuju.

„Taj koji je to rekao ne zna nijedan jezik“, kritikovao je on.

Vučić je, osvrnuvši se na osmehe i podsmehe pojedinaca u vezi razgovora sa Putinom, najavio da će se s njim čuti u 11 sati.

„Svaka priča, izmišljotina, sve im padne u vodu, svaka laž, baš ih briga, sutradan nastave sa novim, a narod mora da živi i gleda ko je taj koji će da brine, da se ponaša odgovorno i ozbiljno“, dodao je on.

Izrazio je uverenje da će sa Putinom imati ozbiljan, korektan razgovor, da će govoriti o gasnom ugovoru, saradnji i svim drugim pitanjima.

Vučić je najavio da će uskoro biti važnih poseta iz Evrope, sveta, ali i Ruske federacije, pošto samo u jednu zemlju mogu da dođu, dok, kaže, im „ovi stručnjaci ne kažu da to više ne mogu“.


bilten logo

www.VRACARRESORT.com

POSLEDNJE VESTI: