Podeli vest

Aleksandar Vučić reagovao je na napade na njegovog sina Danila zbog toga što je otišao na proslavu Dana Republike Srpske.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

ALEKSANDAR VUCIC
FOTO TANJUG/ STRAHINJA ACIMOVIC/ARHIVA

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić reagovao je danas na napade na njegovog sina Danila zbog toga što je otišao na proslavu Dana Republike Srpske u Banjaluku i Istočno Sarajevo, istakavši da je ponosan što su njegovom starijem sinu ljubav prema RS i srpskom narodu na KiM važnije od svih drugih stvari.

Vučić je na Instagram nalogu “budućnostsrbijeav” objavio sliku sa sinom Danilom.

“Ovo smo moj prvenac Danilo i ja. Slikali smo se u okolini manastira Hilandar pre dva dana. Odmah posle toga krenuli su najodvratniji napadi, ne samo na mene, već i na moje dete zato što je otišao na proslavu Dana Republike Srpske u Banja Luku i Istočno Sarajevo”, napisao je Vučić u objavi uz fotografiju.

Dodao je da su “lagali podjednako i tajkunski mediji u Beogradu, i zagrebački i sarajevski, kako je deo zvanične delegacije Srbije, kako to ni Staljin ni Tito nisu radili”, i naveo da je odlazak na oba mesta bila “samo Danilova želja i ništa više”.

“Uzgred, kao otac, ponosan sam što je mom starijem sinu ljubav prema Republici Srpskoj i našem narodu na KiM važnija od svih drugih stvari i nadam se da sam makar malo doprineo vaspitavajući ga na takav način. A sad, pišite šta hoćete. Živela Srpska, živela Srbija”, napisao je Vučić.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: